16 Ekim 2014 Perşembe

Süslenmiş Nikah Şekeri Ürünleri

Nikah Şekeri Malzemeleri

Nikah Şekeri Malzemeleri olarak başlık açarak yazımıza yeni bir nikah şekeri web sitesinin tanıtımını yapacağız.



Nikah şekeri sektöründe lider marka olan nikah marketi’nin hayata geçirdiği bir başka projelerden olan nikah-sekeri.com adlı web site bugün itibari ile yayın hayatına başlamıştır.

Çok etkili bir rekabetin olduğu sektörde; nikahmarketi, davetiyesekeri, nikahsekeritr gibi web sitelerinin yanı sıra nikah şekeri malzemelerinin satışını yaptığı biraz da kurumsal vizyona ağırlık vererek hayata geçirdiği nikah-sekeri.com adlı web site bu tatlı rekabetten nasibi almak üzere yola çıkmıştır.

Nikah şekeri olarak diğer sitelerden farklı olduğunu öne süren firma yetkilileri nikah-sekeri.com un bir eticaret sitesi olmasının yanı sıra kendine yüklediği vizyon ve misyon olarak gerek yerel gerekse global anlamda rakiplerini geri bırakmayı düşünüyor.

Görsel tasarımının şahane olarak tasarlanmış olduğu, nikah şekeri malzemelerinin sitenin ilk açılışında ki görsel hazzı ile müşterilerde satın alma arzusu uyandırdığı da görüldüğü gibi menülerinde olan nikah şekeri, bebek şekeri, sünnet şekeri, davetiye şekeri kategorilerine girerek nikah şekeri örneklerine rastlamak mümkün.

Rakip analizi çok iyi yapan firma yetkilileri bu siteye kurumsal imaj vererek internetten satın alma alışkanlığı olmayan değerli müşterilere güven vererek vermiş oldukları nikah şekeri siparişlerini gönül rahatlığıyla beklemeleri duygusu uyandırmaktadır.

Yukarıda bahsetmiş olduğumuz kategorilerinin yanı sıra özel vip nikah şekeri örnekleri ile elit kesim olarak adlandırdığımız kesime de hitap eden nikah şekeri firması sizlere hizmet etmekte sınır tanımıyor.

Bunların yanı sıra kına tepsileri, çeyiz sandıkları, nişan sepetleri, nikah makasları gibi yüzbinlerce ürün gamına sahip olan nikah marketi bu vesile ile sizlerin kaliteli ve hızlı hizmet almasını sağlamaktadır.

Vermiş olduğunuz siparişlerinizi sizlere verilen termin tarihlerinde aldığınız için memnun olduğunuzu şimdiden görebilen yetkililer yakında başka bir proje ile nikah şekeri siparişini daha kolay hale getireceklerini söylemektedirler.

 Nikah Şekeri Siparişi Verilecek Siteler
  1. Ürün resimlerinin net olması gerekmektedir
  2. Nikah şekerlerini sepete ekleme seçeneğinin bulunması.
  3. Sizden mail order yoluyla kredi kartı bilgisi istemeyen sitelerden sipariş vermelisiniz.
  4. Telefon açılmalıdır nikah şekeri satan firmalara.
  5. Müşteri temsilcisi ile telefon veya mail irtibatı kurulup teknik detay mutlaka alınmalıdır.
  6. Siparişin termin süresinin kısa olmasına dikkat edilmelidir.
  7. Siparişi verilen nikah şekeri ürünleri mail olarak mailinize düşmeli
İşte sizlere bir kaç ip ucu verdikten sonra da sembolik nikah şekeri ürünlerinin görsel tınısına sizleri bırakıyoruz.
Süslenmiş Nikah Şekeri

1 yorum:

  1. Vos vos şekerler çok güzeller :)) evlendiğimde aklıma gelecek ilk şey teşekkür ederim :) konya düğün salonları

    YanıtlaSil