17 Eylül 2014 Çarşamba

Nikah Şekeri İletişim


Nikah şekeri satışını yaptığımız sitemiz adına zaman zaman güncelemeler yaparak sizlere daha iyi hizmet vermek istedik. Buna istinaden bir kaç gün önce sunucu yapılandırması yaptık. Sunucularımızı sadece nikah marketine devrederek tek ve hızlı bir sunucuyu hizmetinize soktuk.

Nikah şekeri olarak siz değerli müşterilerimize daha kaliteli ve daha hızlı hizmeti sunarak bir kez daha en büyük nikah şekeri satıcısı olduğumuzu ıspatlamış olduk.

Başka bir mevzu ise sizlerin bizlere kolayca ulaşabilmeniz ve hızlı geri dönüş alabilmeniz için info@nilkahmarketi.com adlı mail adresimizi aktif ettik.

Sizlerin bizlere gerek nikah şekeri ürünlerine ait sorularınız da gerekse bilgi için sormak istediğiniz ne varsa bizlere info@nikahmarketi.com adlı mail adresimize mail atarak tüm sorularınıza cevap bulabilirsiniz.

Neden böyle bir ihtiyaç duyduk derseniz bazı müşterilerimiz bir arkadaşında görmüş olduğu nikah şekeri modelini veya bir yerde görüpte mutlaka bende benim düğünümde bu nikah şekerini dağıtmalıyım diye düşündüğü zaman hemen resmini çekip bizlere aynı model nikah şekeri yapıp yapamayacağımızı sormaktadırlar.

Bazı müşterilerimizin whatsApp ı olmadığından mail olarak bizlere ulaşmak istiyorlar. İşte bu yüzden nikah şekeri modellerinizi atabileceğiniz bir mail adresi olarak sizlere bu kolaylığı sağladık.

Web Adresi : www.nikahmarketi.com
E-mail Adresi : info@nikahmarketi.com
Telefon No : 0554 432 22 22
Ürünler : Nikah şekeri, bebek şekeri, Sünnet şekeri, Nikah şekeri malzemeleri, Nikah Şekeri sarf malzemeleri vb.

Nikah marketi hizmete doymuyor. Sizlerde kaliteli nikah şekeri almak isterseniz hemen bizlere ulaşarak farkımızı yaşayabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder