7 Haziran 2014 Cumartesi

Bebek Şekeri


Bebekler dünyamızın en değerli varlıklarıdır. Bebeklerimizin ilk tohum ile hayata başlamalarıyla başlayan süreç 9 ay sonra doğumlarıyla hem yüreklerimizi hemde gönüllerimizi süsler…

Bebeklerimizin bu günlerinde doğum günlerinden 7 gün sonra başlayan misafir yoğunluğumuzda evimizin ve bebeğimizin beşiğinin süslü ve gösterişli olmasını istemiştir annelerimiz.

Bu beşik süslemesi ve evimizin süslenmesiyle çalışmaları genelde annenin en yakın arkadaşı varsa kardeşi üstlenir genelde. Bizlerde bu sürecinizde sizlere o kadar kolaylık sağlıyoruz ki size tek yapmanız gereken maddi imkanı sunmak kalıyor ve şekerinizi beğenmeniz.

Bebek şekeri de bu doğum gününün en özel hediyesidir konuklarımıza…

Bebek şekerini ve süslemesini seçerek misafir ve konuklarımıza sunduğunuzda sanki eksik kalan ne varsa tamamen aklınızdan çıkacak ve rahatlıyacaksınız.

Tüm yurdumuzdaki anne ve baba adaylarının bu detayı hemen hemen hiç atlamadıklarını tecrübelerimizle gördüğümüz için siz annelere ve babalara bu noktada bebek şekeri temin ediyoruz.

İmalatımız sürecinde sizlerden gelen yoğun taleplere cevap verebilmek için son derece titiz bir arge çalışması içerisinde süreçlerimizi tamamlamaya çalışıyoruz.
Sizlerde bebek şekeri almak isterseniz bizleri aramadan bu kararı vermeyiniz….

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder