27 Nisan 2014 Pazar

Bebek Şekeri Fiyatları

Bebek Şekeri, İnsanların düğünlerinde ve nikahlarında yaptırdığı nikah şekerlerinin dışında insanlar için oldukça özel olan bir diğer gün olan bebeklerinin dünyaya geldikleri gün içinde anne ve babalar bebek şekeri yaptırmayı tercih ederler. Bebekler kadar şirin ve tatlı olan bu şeker modellerinin tasarımları ve kullanılan malzemeleri çok fazla çeşide sahip olmaktadır.

Uyuyan bebek, kundakta bebek, gülümseyen ve ağlayan bebek, bisiklete binen bebek dışında birçok farklı hayvan figürünün yer aldığı biblolardan oluşan modellerin yanı sıra, biberon şeklindeki modeller, bebek arabası şeklindeki modeller, beşik şeklindeki modeller, batik şeklindeki modeller ve resim çerçevesi şeklindeki modeller bebekler adına yapılan şeker modellerine örnek olarak verilebilir.

Tüm bunların dışında erkek bebekler için mavi, kız bebekler için ise pembe renklere sahip şeker modelleri var olmaktadır. Bebek şekeri fiyatları, modelde kullanılan malzemeye(cam, ahşap, porselen, metal) göre ve sipariş edilen âdete göre değişiklik göstermektedir.

Ayrıca daha uygun fiyatlarda şeker siparişi verebilmek için çeşitli paket kampanyalarını takip edebilir ve ucuz bebek şekeri alabilme imkânı bulabilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder