16 Nisan 2014 Çarşamba

BEBEĞİNİZ İÇİN EN GÜZEL BEBEK ŞEKERLERİ

 Doğumlarıyla birlikte hayatımıza keyif katan bebeklerimiz için aylar öncesinden yaparız hazırlıklarımızı. Odası, kıyafetleri, beşiği, ayakkabıları derken tamamlanıverir eksikleri. Ama heyecanla beklenen bebek için gördüğü ve beğendiği her şeyi almak isteyen anneler, doğumdan sonra gelen davetlileri de unutmazlar.
                Bebekleriniz için özel hazırlanan şekerlemeler, birbirinden farklı motiflerle süsleniyor. Tam bir sanat eseri haline dönüştürülen şekerler, bebeğin doğumu ile birlikte gelen ziyaretçilere ikram ediliyor. Erkekler için araba, tren, top ve benzeri resimlerin yer aldığı minik şekerlemeler, kız bebekler için daha özenle süsleniyor.
                Bebeklikten süslü olan kızlar için, çeşit çeşit çiçek ve tül detaylar kullanılıyor. Adeta birer bibloyu andıran bebek şekerleri, davetlilerin de büyük ilgi ve beğenisini kazandırıyor. Bebek şekerleri son yıllarda büyük ilgi görüyor. İlginin artması ile çeşitliliğin ve seçimlerin çoğalması, annelerin tercih yapmakta zorlanmalarına neden oluyor. Yinede kendilerine en yakın modelleri beğenerek gelen yakınlarına hediye ediyorlar. Bir çok şekerleme dükkanlarından satın alabileceğiniz gibi, internet üzerinden de sipariş verebilirsiniz. 

Eskiden kına yakıldıktan sonra gelinin ellerine kırmızı tül veya saten eldivenler geçirilirken, günümüzde bu eldivenlerin yerini daha çok gül şeklinde olan ve sadece avuç içini kapatabilen aksesuarlar almaktadır.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder