2 Mayıs 2014 Cuma

Bebek Şekeri ve Sepet Modelleri

Bebek Şekeri ve Sepet Modelleri


Piyasada özel günlerin sürekli hatırlanabilmesi adına bir anı olacak niteliklere sahip olan şeker modelleri var olmaktadır. Bunlar arasında en çok tercih edilenler nikah ve bebek şekerleri olmaktadır. Bebekler doğduğunda anne ve babalar bu özel günü sürekli hatırlamak ve sevdiklerine de hatırlatmak için birbirinden farklı olan şeker modellerinden birini yaptırmayı tercih ederler.

Biberon şeklinde, küçük kutular şeklinde, kundaktaki bebek şeklinde, bebek arabası şeklinde, kelebek şeklinde, resim çerçevesi şeklinde ve daha birçok farklı şekilde olan şeker modelleri bebeklerin cinsiyetine göre de değişim göstermektedir. Bebek şekeri malzemelerine örnek olarak; nazar boncukları, uğur böceği, tüyler, tüller ve çeşitli bebek bibloları verilebilir. Bebeğinizin isminin ve doğduğu tarihin yer aldığı küçük not kısmına arzu ederseniz özel notlarda ekletebilme şansına sahip olabilirsiniz. Ismarladığınız bebek şekerlerini koyabilmek ve insanlara daha rahat bir şekilde dağıtabilmek adına farklı tasarımlara ve farklı renklerde olan sepetleri kullanabilirsiniz.

Şeker modelleri arasında karar veremediğiniz durumlarda farklı şeker modellerini farklı sayılarda yaptırma şansına sahip olabilirsiniz.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder